0%
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Jornades de tecnologies lingüístiques lliures en català

 

 

 

 

 

Les «Jornades de tecnologies lingüístiques lliures en català» estan dedicades a assegurar l’ús, el desenvolupament i el manteniment de les eines lingüístiques de programari lliure i obert. Les sessions es realitzaran en-línia per mitjans telemàtics i la participació és gratuïta. Per més informació, podeu consultar la pàgina de l'activitat.

 

Hi haurà sis sessions, cada una enfocada en un dels aspectes de les tecnologies conversacionals. Les sessions seran participatives, per això tenim un aforament limitat. Us agraïm si us podeu inscriure-vos en la pàgina següent.

 

Informació sobre Protecció de dades

En compliment del que estableix el nou Reglament General de Protecció de Dades, GDPR, 2016/679, de Protecció de Dades Personals i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, les seves dades seran tractades per part de Col·lectivaT SCCL amb la finalitat de gestionar la seva petitició actual i comunicar qualsevol canvi o informació pertinent amb l'activitat. La legitimació es basa en el consentiment. Les seves dades no seran comunicades a excepció que hi hagi una obligació legal. Conservem les seves dades només fins a la data actual de l'activitat. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació sobre les seves dades dirigint-se a info@collectivat.cat.

Hi ha 4 preguntes en aquesta enquesta.